IMALPAL

rachten gebundeld om een ​​groep te vormen die wereldwijd bekend staat om zijn voortdurende innovatie en lange ervaring in de voorbereiding, het lijmen en harsen van houtdeeltjes, op- lijn kwaliteitscontroles, proces controles, board handling.

De groep heeft de afgelopen jaren besteed aan het ontwikkelen van en investeren in vorm- en continuperstechnologie om haar productassortiment te vervolledigen en een betrouwbare en concurrerende partner te worden voor de levering van complete installaties, of delen van installaties in relatie tot specifieke eisen, voor de productie van PB, MDF, OSB, isolatieplaat, pellets en blokken voor geperste pallets.

De systemen en apparatuur die door de IMAL-PAL-groep worden geproduceerd, zijn te vinden in vrijwel elke PB-, MDF- en OSB-productiefabriek over de hele wereld. De systemen en apparatuur die door de IMAL-PAL-groep worden vervaardigd, staan ​​wereldwijd bekend om hun hoogwaardige constructie en ontwerp, geavanceerde software, procescontrole en voortdurende innovaties om de productkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te verlagen.

In de afgelopen tien jaar heeft de Groep echter, in hun constante streven om te evolueren en vooruitgang te boeken, haar lange ervaring, knowhow en innovatieve oplossingen aangepast en toegepast om nieuwe markten in de houtindustrie te betreden, zoals biomassa-energiecentrales, droogsystemen en stroomopwekking. Onlangs heeft de Groep ook nieuwe systemen ontworpen voor de behandeling van industrieel en gemeentelijk afval om de materiaalterugwinning te maximaliseren om energie te produceren en het afval naar stortplaatsen te minimaliseren.

Voor meer informatie verwijzen wij u hier naar de website van IMAL PAL

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bereiken op 06 – 51 09 93 59 of via het vaste nummer 0341-722496 of gebruik het contactformulier.

Ga naar Contact

Stel uw vraag

U kunt ons bereiken op 06 – 51 09 93 59 of via het vaste nummer 0341-722496 of gebruik het contactformulier.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.