Vibrowest

Het was 1963 toen we, met de aankoop van een vertegenwoordiging van tril zeven van Anglo-Amerikaanse origine, het eerste bedrijf waren dat de destijds vrijwel onbekende zeeftechnologie op de Italiaanse markt introduceerde.

In 1972 richtten we een nieuw bedrijf op dat volledig gericht was op het ontwikkelen en uitbreiden van triltechnologieën: VIBROWEST ITALIANA S.r.l. Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd en bieden we al meer dan 60 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid aan onze klanten.

Moderne technologie vereist een strikte precisie in de productieprocessen, aangezien toleranties in de selectie van de te scheiden producten minimaal zijn. Dergelijke problemen worden opgelost door trillende en tuimelende zeven die, dankzij de mechanische en gelijktijdige werking van de zeven, een snelle verwerking mogelijk maken met respect voor de meerdere taken van de scheiding.

Ons brede assortiment zeven en filters biedt de optimale scheidingsoplossingen voor veel producten en bedient wereldwijd eersteklas bedrijven in elke branche.

Wij zijn de partner voor uitmuntendheid voor oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van elke afzonderlijke klant. Dankzij de ervaring van onze technische en commerciële medewerkers zijn we in staat om de beste oplossingen aan te bieden. Door laboratoriumtests in demo-units kunnen we de kwaliteit van de scheiding verifiëren en de prestaties van de screeningapparatuur bevestigen.

Voor meer informatie verwijzen wij u hier naar de website van Vibrowest

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bereiken op 06 – 51 09 93 59 of via het vaste nummer 0341-722496 of gebruik het contactformulier.

Ga naar Contact

Stel uw vraag

U kunt ons bereiken op 06 – 51 09 93 59 of via het vaste nummer 0341-722496 of gebruik het contactformulier.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.